Plantehold - sidste opdatering

Opdatering efter sommerferien

Hej alle naturnymfer. 
Vi har holdt sommerferie, og der er sket en del med vores planter i løbet af denne. De planter vi ikke har plantet i højbede har vi haft med hjemme for at passe. 
Planterne i højbedene har som sådan fået lov til at passe sig selv, men er blevet vandet én gang i ugen. Det vil sige at vi ikke har høstet nogen af vores planter men har ladet dem vokse. Dette har resulteret i at vores radiser og rucola er gået i stok og har gjort klar til at kaste frø af sig. 






Dog er det ikke alle vores planter der er vokset så voldsomt. Vores tomatplante vokser i et mere roligt tempo, og de frø vi plantede fra en mælkebøtte er ikke blevet til noget. 

De planter vi har haft med hjemme har haft lidt andre vilkår, da de en uge har skullet passe sig selv, grundet ferie. De er vokset meget forskelligt, alt efter hvilket miljø de har været plantet i. Planterne som har været i det lille drivhus har klaret sig fint da der inde i drivhuset er dannet kondens grundet væsken inde i drivhuset fordamper, så planterne er blevet vandet på den måde. Det er en anden sag med de planter som har stået uden for drivhuset, da de ikke har haft adgang til vand den uge og derfor ikke har klaret sig særlig godt. 


Planter udenfor drivhus.

Planter inden i drivhus. 


Kommentarer

Populære opslag