Orienteringsløb i ZOO

 Gå på opdagelse med naturnymferne i ZOO

Med appen Woop kan man oprette orienteringsløb med digitale poster hvor der skal svares på spørgsmål for at lukke næste post op. Dette er med til at opfordre børn og borgere til at undersøge tingene omkring dem.






I Zoo ville vi oprette poster rundt omkring hvor borgere ville være nødt til at læse om det de stod foran for at kunne svare. 

Woop appen fungere således:

Orienteringsløbet skal oprettes på den aktuelle lokation.
Når du har fundet et sted til første post, oprettes en post med evt. billede og spørgsmål med svarmuligheder.
og herfra fortsætter man til man har den mængde poster man ønsker.

Borgerne logger sig ind gennem appen med en given pinkode, herfra starter løbet. Appen viser et kort med retning og given længde til første post. Spørgsmålet dukker selv op på telefonen når man er tæt nok på. Når man svare rigtigt vil appen vise vej til næste post ect. Når løbet er slut er der både resultater på distance og tid, til dem der er konkurerncelystne.


Derudover vil man også blive vist et billede af ens egen rute ved siden af den "originale rute" 

Overvejelser:

Appen er rimelig til at gå til for brugeren, men for den der skal oprette løb er det en god ide at lære det at kende før det skal bruges, det kan tage lidt tid.

Overvej om et evt. orienteringsløb i Zoo skal gå hele vejen rundt i haven eller om man skal udvælge et mindre område. Et sted som Zoo er ofte noget man forbinder med hygge og leg og kan måske være for distraherende hvis ruten er for lang.

Kommentarer

Populære opslag